26 Mayıs 2014 Pazartesi

BOL RESİMLİ KARIŞIK BİR YAZI


       Oğlumun okulun başından beri istediği pipetlerden buldum sonunda. Aslında daha önce de bir tane bulup almıştım ama bulaşık makinesinde yıkanınca şekli bozuldu. Eğer siz de aldıysanız , siz siz olun bulaşık makinesinde yıkamayın.
       Minik minik şeylerle oynamayı pek seven Sedat pipetlerdeki hayvan figürlerini çıkarıp onlarla oynamaya başladı. Eğer pipetten çok o oyuncak için almamı istemediyse ben de bir şey bilmiyorum :))
       Aldığımız pipetlerin iki tanesini gittiğimizde kullanmak üzere babaannesinde bıraktık. Bir tanesi Ahmet, bir tanesi de Nurettin için :)

*************************
             Bu gördüğünüz şık kutu, yan resimdeki lalelerin kutusuydu. Evmanya  sitesinin Miss Goya markasından bu laleler. Hediye paketi istemediğim halde böyle güzel bir paketlemeyle elime ulaştı. Duvardaki yerini alacağı günü bekliyor sabırla... Miss Goya'da çok güzel dekoratif objeler var bu arada. Etnik Osmanlı tarzını ve nazar boncuklarını seviyorsanız ürünlere bakın derim.

        *******************************

        Bu pijamalar da Markafoni'den. Estiva diye bir marka. Doğum öncesi yatılı gelecek misafirlerim için  almıştım. Bayan takımının kalitesi iyi fakat erkek pijaması pek kaliteli çıkmadı.

********************



                         
 

 Bunlar kızıma son zamanlarda gelen hediyeler. Sağ olsun her gelen eli kolu dolu geliyor.

*************************
        Bu gördüğünüz dünya tatlısı, şeker pembesi radyo ise bizim kızların(Aysun ve Fatoş) anneme anneler günü hediyesi. Markası Goldmaster. Bilmem ama, fena halde göz koymuş durumdayım renginden dolayı. :))

*************************
        Bu tabaktakilerin ne olduğunu hemen tahmin ettiniz tabii. Karadeniz'in olmazsa olmazı tereyağı ve bal. Annemlerin kahvaltı gününde sunumu güzelleştirmek için tereyağını küçük silikon kek kalıplarında şekillendirdim. Eğer küçük silikon kalıbınız yoksa buz kalıplarını da kullanabilirsiniz.


***************************

                          Bu da annemle benim bu günkü ikindi çayı masamız....

*******************************

     başka bir karışık postta buluşmak üzere hoşça kalın...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...